2016. január 12. 14:51 - daniellace

Mi kell a nőnek?!

A kérdés amire talán senki nem tudja pontosan a választ, maximum megközelítőleg. Hisz ahány ház annyi szokás, ahány nő annyi igény. Minden nőnek más és mások az igényei. Végül minden nő egy igazi Férfit akar maga mellé, a nagy betűs Férfit.
Egy nő számára nincs vonzóbb egy határozott, magabiztos Férfinél, aki biztos lábakon áll és tudja mit akar. A félénk kisfiúk nem kellenek senkinek! Kevesen tudják, hogy ha megtudunk nevettetni egy nőt az már fél siker. Mert tudjuk a legszebb ékszer amit egy nő viselhet, az a mosoly nem igaz? Fontos, hogy biztonságban érezze magát melletted azt akarja, hogy mellette legyél amikor kell, és nem amikor NEM! Igen van ilyen is, amikor egyedül akar lenni. Egy Nőnek kell a szabadság, kell a saját mozgástér ami senkié csak az övé! Ha tiltasz dolgokat, vagy bebörtönzöd az a legrosszabb amit valaha is tehetsz. Úgy is az ellenkezőjét fogja csinálni. Hidd el ha megadod neki a szabadságot, te is megkapsz tőle mindent. Tudj bocsánatot kérni Férfi módjára ha hülye voltál és ne kifogásokat keress! Az öszinteség az egyik legszebb ajándék amit egy nőnek adhatsz. Azt add neki amire vágyik, ne azt amit kér. Egy nő az apró figyelmességnek örül a legjobban. Ha észben tartod a névnapját, esetleg a hófordulótok napját, megleped egy kissebb ajándékkal, akár egy rózsával. Nem nagy dolgok ugye?! Mégis hatalmas örömöt tudsz vele szerezni, nagyobbat mint bármilyen más drága ajándékkal. Hidd el örökre megjegyzi, hogy miért?! Mert a férfiak többsége ezekre egy kis figyelmet sem szentel, és nem foglalkoznak vele. Egy igazi nőnek nem kell drága ajándék, nem kell pénz, mert egy igazi Nő nem függ senkitől. Egy nő szívét a legjobban, figyelemmel, odaadással és szeretettel tudod elnyerni! Egy igazi nő nem kér sokat, nem kér luxus ajándékokat. Egyet kér: szeresd! Ne azért, mert szép, okos, vagy vicces. Azt akarja, hogy ok nélkül, miért nélkül szeresd! Igen, még akkor is amikor a leghisztisebb, főleg akkor! Legyél rá büszke, tiszteld és becsüld. Ha kell, mond el neki mindennap, hogy mennyire szép még akkor is ha tudja. Egy nő lelkét mindennap ápolni kell, az egy gyönyörű kert amit kedves szavakkal és gesztusokkal öntözöl. Mutasd ki neki, hogy mennyire szereted és, hogy ő az egyetlen. Mert egy nőt nem elég megkapni, meg is kell tartani! A nőket ne akard megérteni, ha sikerül úgy is meggondolja magát. Ráadásul a nők megértik egymást, utálják is egymást. 
Gondolkodj a fejeddel és ne azzal ami a gatyádban van! 

Bánj vele királynőként és király leszel!

the-notebook.jpg

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr598265022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása