2016. január 13. 20:18 - daniellace

Mi kell a Férfinek?!

Helyezzük most a gyengébbik nemet egy picit háttérbe és gondoljunk magunkra, Férfiakra. Egy Férfi legyen ilyen egy Férfi legyen olyan. Mindenhol azt olvassuk, hogy mi kell a Nőknek legyünk megértőek, odaadóak, szenvedélyesek, romantikusak, szeressünk határok nélkül igazából reggelig tudnánk sorolni. De mivan velünk? Igen mi is vágyunk ezekre a dolgokra egy Férfi is vágyik szeretetre törődésre, jól esik ha ok nélkül hozzá bújsz, megcsókolod. Ha valami bajod van ne duzzogj, az nem old meg semmit csak magadat stuffolod. Ha megkérdezzük, hogy "Mi a baj?" a válasz ne az legyen, hogy SEMMI mert nem vagyunk hülyék még mindig duzzogsz, magyarán baj van. Nagyon sok Nő ott rontja el, hogy nem a párjának mondja el mi a baj, hanem a barátnőjével beszéli ki a gondokat legrosszabbik esetben egy másik férfinek. Bármi probléma van nyugodtan üljünk le, megbeszéljük! Apropó másik Férfi, nem leszünk féltékenyek a "fiú barátokra" ha előttünk nem becézgeted nem ugrassz a nyakába és hasonlók. Vannak bizonyos korlátok, főleg hogy ha ránk köszön az utcán egy Nő, ti már megölnétek és biztos, hogy megdugtuk. (Nem, nem dugtuk meg!) Sok nőnek különleges képessége kiforgatni a szavainkat, nagyon értetek ehhez, de tényleg hidd el nincs ennél idegesítőbb! Ha mondunk valamit akkor azt úgy értjük ahogy mondjuk, nincs benne se több se kevesebb, ne játsz agyturkászt vagy médiumot Nekünk is kell a szabadság a saját mozgástér ahogy nektek is csajos nap, nekünk is kellenek a haverok, kellenek a kanbulik. Ha elmegyünk bulizni a haverokkal nélkületek, akkor nem nőzni megyünk csak kikapcsolódni, tudom elég hihetetlen de így van!
Add meg egy férfinek azt amire vágyik, nem kellenek ajándékok neki te vagy a legnagyobb ajándék, nem kézzel fogható dologra gondolok. Ha egy Férfinek megadsz 100%-osan mindent, hidd el az életben nem kell más helyetted. Nem kellenek mű dolgok csak egyszerűen légy NŐ!
Értékeld és becsüld meg azt ahogy bánik veled!
Ja és még valami...jegyezzétek meg, hogy amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy más hova!

sexy-couple.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr708269498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása