2017. január 11. 02:04 - daniellace

Bánj vele királynőként és király leszel!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy valaki mitől lehet király vagy királynő, persze képletesen. Viszont azt mondom, hogy a kérdés rossz mert a helyes kérdés úgy hangzik, hogy KITŐL?! Hát akkor elmondom, hogy egymástól lesztek azok, egymást teszitek azzá! Maga a kapcsolat a királyság a birodalom. Amiben együtt uralkodtok, nem egymáson! Szép jövőt építhettek. Persze az első lépés és az alapok a Férfié. Határozott erős és magabiztos aki királynővé tesz a sok cseléd között és kiemel! Tudni kell, hogy minden attól függ, hogyan bánik a nővel az adott férfi akit szeret. Hisz minden férfi mellett más egy nő. Sosem ugyan az mert, a legátlagosabbak is válhatnak királynővé, és a legkifinomultabb nő is válhat cseléddé. Már pusztán figyelemmel, odaadással és mérhetetlen szeretettel királynővé tehető egy nő. Egy igazi király a tenyerén hordoz és nem a lába alatt. Az égig emel, lehozza neked a csillagokat és nem lehazudja! Egy igazi nő fő erénye, ha boldogságot adsz a kezébe viszonozza és megsokszorozza azt. Ha értékeled, fényt hoz az életedbe. A lényeg, hogy minden sokszorozódik. Ezért vigyázz, mert ha megbántod sokkal többet kapsz vissza! Sokan nem tudnak bánni egy erős határozott nővel, és akkor bizony király helyett, hamar udvaribolond lehetsz!

De, hogy is akarsz király lenni ha nem tudod hogy tégy valakit királynővé? Amíg ezt nem tanulod meg, csak udvari bolond leszel egy királynő játékszere. Viszont nem árt megjegyezni, hogy az éremnek két oldala van. Igen, ha akarom hercegnő vagy, mert úgy bánok veled. Ha akarom a tenyeremen hordozlak és az égig emellek. De, ha vissza élsz vele. Tudd, hogy aki hercegnővé tesz, az cseléddé is képes. Aki az égig emel, könnyen elenged és nagyot eshetsz!

8.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr8012117025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása