2017. február 24. 19:00 - daniellace

A szavak fogja vagy!

Ő az aki tettek hiányában, hamis ígéretekkel áltat és a "majd" szavak mögé bújik. "Majd találkozunk, majd írok, majd, majd, majd..." Ismerjük jól! Szavakkal szeret, szavakkal ölel, szavakkal csókol és tesz érted. Bort iszik és vizet prédikál. Hamis ígéretekkel ad reményt egészen addig amíg rá nem döbbensz, hogy mind az amit mond, mit sem érnek. Színes papírba csomagolt hazugság, amit könnyen osztogat bárkinek. Ne bontsd ki, szükséged sincs rá! Az ilyen embereket hagyd meg másnak. Az ígéretekkel pedig tele a padlás és lássuk be, láttunk már elég filmet. Egyetlen EGY tett, többet mond ezer szónál, de ő honnan is tudná?! Aki egész életét a szavak fogjaként éli. Az emberek azt kérdezik miért nem tartják be az ígéreteket, ÉN azt kérdezem minek igérsz ha nem
tudod betartani?!

Soha, ne mond, hogy szeretsz, ha még érzelmeid sincsenek. Soha ne beszélj érzésekről, ha igazából nincs is. Ne ölelj, ha tudod, hogy később el fogsz lökni! Ne mond, hogy bármit megteszel, ha sosem akartad! Ne nézz a szemembe, ha minden szavad hazugság!

 received_1480381365305945.jpeg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr312290023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása