2019. augusztus 23. 11:13 - daniellace

Ma már máshogy csinálnám!

A mondás úgy tartja, egy igazi férfi sosem bánt meg egy nőt! De, mivan ha mégis? Ha az az "igazi férfi" aki eddig mindig tudta, hogyan bánjon egy nővel, mindig tudta mi a helyes. Tudta hogyan vegyen le a lábadról, a szemedből olvasott és a lelkedig látott. Egyszer csak megbotlik, és olyat tesz amivel megbántja a szeretett, és védett nőt! Foghatjuk pillanatnyi elmezavarra, a sorsra, bármilyen hókuszpókuszra. A lényeg, ugyan az: megbántottad azt, akit nem kellett volna. Fájdalmat okoztál egy olyan nőnek, akiért később mindened odadnád! Mert rájössz, nélküle semmid nem marad. Ki ne mondta volna már ki életében legalább egyszer, azt a mondatot hogy: Bárcsak vissza tekerhetném az időt, most teljesen máshogy csinálnám! Aha, bárcsak ilyen egyszerű lenne, de nem az! Persze most még legyintesz, megvonod a vállad. Könnyen tovább lépsz igaz? Minek is akarnád jóvá tenni. Egészen addig, amíg fel nem ismered a helyzet jelentősségét és súlyát. Mekkora kárt okoztál, milyen mély sebet hagytál magad után. Nem árt elfelejteni, hogy egy értékes nő, hatalmas nyomot hagy benned. Nagy értéket kapsz tőle, és mikor távozik: bizony nagy űr is marad benned!
Hisz tudod a női lélek megbocsájt, de nem felejt! Egyszerű bocsánat kéréssel itt barátom semmire nem mész, még akkor sem, ha őszintén megbántad. Kösd fel a gatyád, és mutasd meg, hogy nem vagy olyan mint a többi!

az-elengedes-faj.jpg

komment
2019. augusztus 04. 22:51 - daniellace

Randevú, hova tűntél?

A nagybetűs randevúzás...manapság annyira eltűnt, mint a férfiasság. Se randevú, se igazi férfiasság, mi lesz így hölgyeim?! A randiról mégis mi jut egy nő eszébe? Igen tudom, manapság semmi. De azért képzeljük csak el: Virágok, csokoládé, vacsora egy szép helyen, kedves szavak, laza séta valami hasonló ugye? Létezik-e tökéletes randi, ezt mindenki döntse el saját maga, úgy gondolom, hogy igen létezik! Ma már divatja múlt, és azt sem tudják mi az. De mi számit annak? A randevúk szerintem azért születtek meg, hogy a szavak helyett a tetteinkel bizonyítsunk, MI férfiak. Igen, bizonyítanod kell, azt, hogy téged milyen fából faragtak, milyen férfi is vagy igazából! Hogy az a fa bizony, nem olyan mint a többié! És barátom azt tettekkel kell megtenned, és le kell nyűgöznöd a kiszemelt hölgyet, úgy ahogy senki! Mert, a hamis ígéretekkel már tele a padlás, levegőbe beszélő műmájereket bárhol találni. De azt, aki valóban lehozza a csillagokat is, és nem csak lekamuzza, na az a ritkábbik fajta, és drága hölgyem ő lesz a TE embered! Aki minden hátsó szándék és viszonzás nélkül, akar a kedvedben járni, és kedveskedik neked. Aki személyesen akar megismerni, nem pedig holmi szánalmas közösségi oldalon, emoji-k mögé bújva. Egy igazi férfi igen is tesz érted, és azért, hogy láthasson. Akivel tudod, hogy lesz folytatás, nincs kínos csönd, és nincs szégyelni való vagy feszültség. Ott te tudni fogod, hogy önmagad lehetsz, elengedheted magad megjöttél, lesz folytatás! Fogadd el szépen azt a rózsacsokrot, hisz kevés az a nő aki képes értékelni egyetlen szál rózsa értékét is!

dating-couple-on-a-date-1215_sq.jpg

komment
2018. augusztus 12. 14:18 - daniellace

Férfi vagy, hibázol!

Amióta az ember megjelent a földön, azt mondják a férfi az erősebbik nem. Ami rendben is van elfogadtuk, legyen. De, kérdem én mit ér az a nagy férfi jellem ha belül gyenge vagy?! Úgy gondolom egy férfi erős jellemét nem a külleme határozza meg. Nem szeretnék ilyen kicsinyes és primitív dolgokra kitérni, mi szerint egy férfi az izomzatától lenne erős. Most tegyük félre a fizikai tulajdonságokat és összpontosítsunk a belsőre, hisz azt fogom célba venni! A legtöbb férfi hatalmas büszkeséggel rendelkezik, igen én is...néha talán még többel is mint kéne. Ezzel a hibával még sok férfi társam él együtt. (Még akkor is ha nem látja be). Nincs ezzel gond, ha félre tudod tenni amikor kell! A büszkeség jó dolog, de olyan mint egy gyógyszer. Nagy mértékben csak pusztít mint sem segít! Megmérgez és tönkretesz mindent. A büszkeség elvakít és még csak azt sem látod ha hibáztál, még önmagadnak sem tudod belátni vagy nem akarod! Ez a legrosszabb amit tehetsz. A férfiak többsége, törhetetlen páncélt alkot maga köré. Ami minden érzelmét elrejti, mert nem meri kimutatni! De mitől félnek?! Az az igazi és bátor férfi akinek őszintesége nem a szavakban hanem az érzelmeiben mutatkozik! A teljes mesztelen őszinteség, ha a páncélom párom előtt levetem, és nincs takargatni valóm. Megmutatom igazi és teljes mi voltom. Ettől még ugyan az a férfi marad, egyáltalán nem veszít értékéből sőt! De, hogy miért térek ki erre? Mert, ha hibázol nem tudsz bocsánatot kérni a hatalmas büszkeségedtől, amit ha nem teszel félre elpusztít mindent magad körül. Ezt te sem akarhatod! Hatalmas erő és bátorság kell ahhoz, hogy egy férfi belássa a hibáit, legföképp magának. Egy igazi férfi igen is tud bocsánatot kérni minden páncélt ledobva. Az igazi férfi belátja hibáit és képes helyre hozni azt, amit elrontott. Ha rombolni tudtál, légy hajlandó építeni is. Férfi vagy, hibázol! Az isten nem tökéletessé teremtett. Van amikor letérsz az útról, kérdés az: visszatalálsz-e?!

a_lonely_guy_watching_sundown_by_svenng-d3g1uu4.jpg

komment
2018. május 09. 07:39 - daniellace

Ha megtaláltad, ne engedd el!

Igen tudjuk, ma már nagyon nehéz megtalálni a számunkra legideálisabb párt, mondhatni lehetetlen. Biztos akadtak olyanok akik előbb vitték haza a lottó nyereményt, mint az életük párját. Vicces, de ez a szomorú igazság. Mivel az élet egyik legnehezebb része lett, sokan választják a könnyebbik utat a pillanatnyi boldogságot. Amióta a szex könnyen kapható lett, kevesen keresik a szerelmet. De, még ha elég merész is vagy és már pedig TE, azért is megtalálod a másik feled?! Tudnod kell, hogy nagyon rögös és nehéz út áll előtted. De én azt mondom, hogy még így is megéri! Ne ijedjetek meg, nem fogok semmiféle misztikus vagy varázslatos dologról regélni, sem a sorsról. Egyszerű szerencse kell hozzá, van aki elég hamar megtalálja, és van akinek éveket, évtizedeket kell várnia. És mivan addig amíg nem találod? Szerencsétlen próbálkozások tömkelege, azon az úton ami csalódásokkal van kikövezve. Neked annyi a dolgod, hogy mindvégig kitartasz és önmagad maradsz! Ne add fel a reményt a sokadik kudarc után sem, mert nem adhatod fel. A boldog élethez mindenkinek joga van. Most azt mondod boldog vagy egyedül? Ugyan már, kinek akarsz hazudni? A magányos esték az üres fagyis dobozok és a TV távirányító, aminek már külön helye van az ágyadon, nem erről árulkodik! A remény csak addig él amíg te, életben tartod! Az ember hajlamos csak a rosszat látni: megint csalódtam, ő is hazudott, ő sem volt az igazi. Igen, ezek valóban rossz dolgok, de ezekből építkezünk, tapasztalatot nyerünk és erősebbek leszünk! Álljunk meg egy pillanatra, a tökéletest keresed? Régen én is azt kerestem, aztán rájöttem: hogy arra van szükségem aki az életem teszi azzá! Ha a tökéletest keresed, jobb ha most rögtön feladod és pattintasz egy újabb fagyis dobozt,  szerelmünk lapjait bámulva. Sajnálom, hogy kipukkasztom a rózsaszín felhőd, de a tökéletes akit TE keresel, nem létezik! Viszont aki az életed, a napjaid, a reggeleid teszi azzá?! Ő bizony igen! Nem mondom, hogy tökéletes és felhőtlen kis világotok lesz. Nem, igen is lesznek viták, hullámvölgyek és akkora viharok amik akkora pusztítást hagynak maguk után, hogy azt gondolod sosem álltok fel. De, nem az a lényeg...hanem, hogy ezek után se engedjétek el egymás kezét, történjen bármi! Olyat könnyű találni, aki a boldogságban a napsütésben melletted van és csak élvezni kell a nap sugarait, felhőtlenül. De aki kitart veled a viharban is, na őt nagyon nehéz megtalálni, de nem lehetetlen! És ha megvan? A fagyihoz kell még egy kanál, a magányos estékről fogalmad sem lesz, a TV távirányítót pedig sosem fogod találni! Őt ne engedd el soha! Senkiért, semmilyen pillanatnyi mámorért. Tudd, hogy belőle csak EGY van!

oyo-for-couples-030be7c735b5a74ef3f1991f16f527fe.png

komment
2018. április 14. 20:01 - daniellace

Értékeld, amíg lehet!

A legtöbb férfi hátradől miután megkapta az áhított nőt. Hátradől és csak gyönyörködik, szinte fürdik a ragyogásban, amit a nő okozott neki. Úgy gondolja ő elegett tett, megdolgozott a sikerért és már nincs más dolga, csak sikerittasan veregetni a mellét. Ennyire egyszerű lenne? Bizony nem! Úgy gondolod, hogy az a virág amit egyszer ápolsz/gondozol mindennap ragyogni fog neked? Ragyog, ha teszel érte! Mert, bizony ahhoz, hogy az a szeretett virág mindennap tündököljön, azért tenni kell! Nem ülhetsz karbatett kézzel duzzadó mellekkel saját vállad veregetve, hogy: Igen én tettem érte! EZ édes kevés lesz barátom! Néha elfelejtitek, vagy nem tartjátok szem előtt, hogy a nő aki mellettetek van, mennyit is ér valójában! Hogy mennyi mindent elvisel, vagy megbocsájt csak azért, mert szeret. De nem árt elfelejteni, hogy a szeretet önmagában kevés, hisz tudjuk egyszer MINDEN pohár betelik! Aztán ha a csalódással karöltve tovább lép, csak néztek értetlenül: Hogy lehet ez?! Hát bizony igy! Utána már hiába kapkodsz barátom, az igazi kincset akkor vedd észre és értekeld, amikor neked ragyog, NE akkor amikor már nem látod a ragyogást! Mert, amíg te kavicsot szedegetsz a gyémánt kilép az életedből. A nő nem trófea, amit felraksz a falra és dicsekedsz vele a haverjaidnak! Mindig jusson eszedbe amíg te egy másik nő után fordulsz, vajon hányan akarják a tiéd?! Úgy, hogy innen üzenném MINDEN valamire való férfi társamnak, hogy: Becsüld meg és értékeld azt a nőt aki igazán szeret! Mert, egy éjszakást mindig találsz, de akivel a reggelt is szivesen töltöd már nagyon nehezen!

6409260-foem-1472727738-650-765bb68b46-1472887745.jpg

komment
2017. november 27. 19:14 - daniellace

Beszélgettek vagy már megszoktad?

Sorolhatnám, hogy mi hiányzik a mai kapcsolatokból, de nem akarok unalmas lenni. Hisz úgy is tudjátok! Viszont egy valamire kitérnék, ez pedig a kommunikáció! Hogy mit értek ez alatt? Azt mondod te ismered a párod, hisz vele élsz. Ismered a szokásait tudod mit, hogy eszik és még sorolhatnám. Ez rendben is van. Én azt mondom, tudod a szokásos dolgait! Tudtad, hogy van élet a szokások mögött is? A nap végén elmondja milyen napja volt, feltételezem: ugyan olyan mint a többi?! Mintha lejátszanánk egy felvételt, ami mindennap ugyan azt az unalmas szöveget játszaná le. Gépek akik együtt vannak és mindennap ugyan azt a mozdulatot végzik. Elég unalmas, nem de? Próbáltatok már nagy figyelemmel karöltve beszélgetni? Inni egymás szavait, mint a szomjazó ember a sivatagban a vizet? Beszélgetni egymás, érzéseiről vagy arról ami igazán bánt! A kommunikáció majdnem hogy az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha ez nincs meg, halálra van ítélve és csak idő kérdése mikor öli meg a szürke unalom. Apropó bántalom, hányszor hallgattál el egy sérelmed csak, mert el akartál kerülni egy vitát? Inkább lenyelted és minden el van rendezve. Pedig ez nagy hiba, ennek sosem kéne vitát szülnie! Így indítod be azt az időzített bombát magadban, amit minden egyes hallgatásnál etetsz, és még nagyobb lesz! Ez bizony egyszer nagyot fog robbanni, és hidd el abban nem lesz köszönet. Mindig hallgasd meg a párod és ajándékozd meg teljes figyelmeddel. Ne hagyd, hogy a szürkehétköznapok és a hallgatás megmérgezzék a kapcsolatot.

9998774047.jpg

komment
2017. augusztus 17. 10:16 - daniellace

Falak

Szokás mondani, hogy a női lélek mindent kibír. csalódások és be nem teljeseült ígéretek tömkelege. Amik mind hegek a női lélek harcterén. Igen, harctér...picit nyers az lehet. Sajnos sok-sok nő hatalmas harcot vív önmagával, legbelül. Amik után csak az üresség marad, amit hatalmas falak védenek. Minek véd valamit, ha úgy is üres? Elmondom, pontosan azért, hogy ne kelljen újabb és újabb harcokat vívni. Amik csak újabb pusztítást hagynak maguk után. Ha nincsenek ezek a falak, a nőilélek újra megtelik csalódással, fájdalommal. Semmi jóra nem vezet, de a falak sem. Viszont azért, hogy ne legyen újabb harc és ezek a falak fájdalom biztosan álljanak. Hatalmas árat kell fizetni. Még hozzá a boldogtalanságét. Ezeken a falakon nem tud át törni a csalódás, a hazug ígéretek, a fájdalom és semmi. Viszont a szeretet, figyelmesség és főként a boldogság sem jut be. Érzelem mentes élet, amit egyenesen a boldogtalanság üres erdejében élsz le. Tudod mi a legnagyobb hiba? Hogy elhiszed, hogy ez így tökéletesen megfelel neked. Hogy te boldog vagy így is. Kinek akarsz hazudni? Magadnak vagy a világnak? Lássuk be, egyiknek sem tudsz! Nézz magadba kérlek, félsz szeretni rettegsz a kapcsolat puszta gondolatától is. Azt sem engeded be, aki az ürességből gyönyörű virágos kertet lenne képes varázsolni! Hisz már rég elfelejtetted a virágok illatát. Fogalmad sincs arról, milyen felhőtlenül boldognak lenni. A sok évnyi fájdalom beléd vájta karmait. Örökre ápolgatod a sebeid, ahelyett, hogy hagynád hogy begyógyuljon! A szerelem kockázatos és olykor fájdalommal jár, de az élethez tartozik. Kellenek a hegek a csalódások hisz ebből tanulunk. Tudod olykor a legnagyobb romokon nyílik a legszebb virág. Örülhetsz a rózsának, de panaszkodhatsz is, hogy a rózsával tüske is jár!

 

 

img_0527.JPG

 

 

 

komment
2017. július 07. 17:48 - daniellace

Nő vagy nem cseléd!


A férfiak általában összetévesztik a dominanciát és a férfiasságot. Az, hogy ez fizikálisan vagy mentálisan történik, édes mindegy! Nem attól leszel férfi, hogy egy nőnek parancsolgatsz és tárgyként kezeled. Ha így bánsz vele a végeredmény ugyanaz, a buta nő engedelmes cseléddé alacsonyodik a kapcsolatban. Hogy miért tettem hozzá, hogy buta? Mert, egy okos nő nem hagyja, hogy így bánjanak vele. Vele NEM lehet, így bánni! Egy buta nő viszont, olyan valójában nem is létező tulajdonságokkal ruházza fel a férfit, amelyek miatt imádhatja. Amikkel a férfi minden aljas tettére, igazolást talál. Szedd össze magad, NŐ vagy nem cseléd! Mindent megtehetsz egy férfinek. Moshatsz, főzhetsz, takaríthatsz, de nem azért, mert ez a dolgod! Hanem szeretetből. Szeretetből, amit a férfi értékel és viszonoz. Talán mos, főz, takarít...veled EGYÜTT. Nem vár el tőled mindent, ha ő is megteheti, vagy tud segíteni. Nem teszi szóvá, ha nincs kész időre az ebéd, vagy ha nem hozod a legjobb formád, mindennap. Mert nem ez legfontosabb számára. Nem az ebéd, nem a tárgyak, nem a külsőség. Hanem a társ az egyenrangú NŐ! Egy igazi nőnek határozott, erős férfire van szüksége. De, NEM egy önmagát felmagasztaló kényúrra!

 

img_0555.JPG

 

 

komment
2017. május 20. 18:05 - daniellace

Miért kéne küzdened?!

Úgy gondolom mindenki átélte már az élete során azt, amikor bármit is tett a párja nem bízott benne eléggé. Pedig te mindent megteszel, és még sincs meg az a stabilitás ami kéne. A vádaskodás, a féltékenység az, ami teljesen tönkre tehet egy kapcsolatot. Főleg ha jogtalan, ugye?! Bizonyítasz, teszel érte, eredménytelenül. Majd egyszer betelik az a bizonyos pohár és elgondolkodsz. Én őszintén szeretek, de akkor miért is küzdök?! Azért, hogy bízzanak bennem, azért, hogy valóban szeretem? Ha nem elég a tett, a kimondodt szavak, bármit is teszel még mindig kevés! Akkor nem bennünk van a hiba. Butaság, hogy a szerelemért harcolni kell. A szerelmet ki kell érdemelni és a kellő figyelem, odaadás, törődés és tisztelet szüli. A bizalomért nem kell küzdeni az vagy van, vagy nincs! Egy kapcsolat nem arról szól, hogy mindennap meg kelljen győznöd a párod arról, hogy valóban szereted! Hisz miért kéne?! A bizalomhoz és a szerelemhez, nem kell minden egyes nap bizonyíték! Ez nem holmi bűntény amit bizonyítanod kell. Ha szeretlek bízom benned és pont. Nincsenek kételyek, nincs vádaskodás. A bizalom az alapköve minden kapcsolatnak, ha ez nincs meg, csak egy helyben toporogtok. Aminek lássuk be, nincs sok értelme. Ha nem értékelnek minket, az sosem a mi hibánk. 

 

3.jpg

komment