2017. március 19. 20:48 - daniellace

Állj fel a romok közül!

Ne kapaszkodj hamis ígéretekbe, hamis emberekbe főleg ne. Barátok?! Nézz körbe, van melletted valaki? Hallja valaki a hangod? A panaszkodásra senki nem kíváncsi. Ne ringasd magad édes reményekbe, mert aki reménykedik az bizony csalódni is fog. Összetörtél, magányos vagy, nincs melletted senki? HELYES!
Itt az ideje, hogy a negatív energiából hatalmas erőt meríts és fel állj! Mit vártál, hogy majd az élet babusgat és mindent eléd rak? Ez nem a tündérmese, nincs jótündér a királyfi sosem élt. Kelj fel a rózsaszín álmodból és nyisd ki a szemed. Egyedül vagy, de így van rendjén, találd meg önmagad. Az élet amit ma ad, azt holnap elveszi. Nincs szükséged semmire és senkire, csak magadra és a kitartásra ami benned van. A helyett, hogy a sebeidet nyalogatod és sajnáltatod magad, tanulj az élettől, mert az élet a legnagyobb tanár. Nem kérdezi, hogy készen állsz-e, hogy elég volt-e amit kaptál, NEM! Csak teszi a dolgát és neked erősnek kell lenned, a legerősebbnek. Fáj? Igen, és fájni is fog, neked az a dolgod, hogy felülkerekedj! A csalódások visznek előre, amiből erőt meríthetsz. Minden egyes csalódással csak erősebb leszel, ami ma fáj, holnap már megsem fogod érezni. Nincs akadály ami megállíthatna, tűzz ki magad elé egy célt és érd el! Hogy összeomlott körülötted minden? Akkor elmondom, hogy nagyon sokszor össze is fog még! Építs egy világot hagyd, hogy darabokra hulljon majd építs újra és újra! Egészen addig amíg révbe nem érsz. Eleget ücsörögtél a romok között, végy erőt magadon és építsd fel az új világod! Minek nyújtod a kezed, azt gondolod valaki majd megfogja, valaki majd felsegít? Ugyan már, az az ember aki azt mondja "Én mindig itt leszek" ugyan olyan mint a télapó vagy az egyszarvú. Mindenki hallott már róluk, de senki nem látta őket! Utoljára mondom ÁLLJ FEL, képes vagy rá egyedül is, főleg egyedül! Akkor vagy a legerősebb, hisz akinek nincs veszteni valója az elpusztíthatatlan! Aki nem remél, nem vár semmit, az sosem csalódik. Erősnek kell lenned, csak így megy. Választhatsz, felállsz és tovább mész vagy üldögélsz a romok között, amíg maga alá nem temet. Minden csak rajtad múlik!

 

bdly280_87_109.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr8812352009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása