2017. április 05. 00:35 - daniellace

Igen is létezik az, aki...

"Igazi Férfi" milyen érdekes ha egy nő ezt hallja, ritkán gondol egy élő konkrét személyre. Többnyire egy filmszereplő jut eszébe, ami lássuk be érthető és jogos is. Tény, hogy minden nőnek mások az igényei, mindenki számára más a megfelelő férfi, külsőre! A nőknek lassan elveszik a férfiakba vetett hite, nem fejtem ki, tudjuk miért. A mai férfiak nagy százaléka egyáltalán nem mondható annak, persze mint mindig most is vannak kivételek. Beszélhetnék a normális nőkről is, de most nem fogok az egy másik téma. Minden nő normális férfit szeretne maga mellé. "Normális" még ha ilyen egyszerű lenne ugye? Legyen hűséges, odaadó, humoros, remek szerető. Ugyan akkor megértő, és legyen hatalmas türelme hozzád. Lehetetlen lenne leírnom, hogy mégis milyen férfit akarnak a nők, hisz maguk sem tudják...vagy mégis?! De, mi van akkor ha szembe találod magad egy olyan férfivel aki:
Királynőként bánik veled, a tenyerén hordoz. Aki megakar ismerni és nem csak az ágyába vinni. Tudni akarja milyen vagy, ha mérges vagy, ha szomorú vagy, ha boldog vagy. Mi a kedvenc ételed, hogy reggel hogy iszod a kávéd. A legféltettebb titkodra is kíváncsi. Aki tudja, hogy egy összebújós éjjszaka ezerszer többet ér, mint egy átbulizott éjjszaka. Aki a szemedbe nézve a lelkedig lát, aki előbb jegyzi meg a szemed színét, mint a bugyidét. Aki nagy érdeklődéssel a szavaidra figyelve hallgat és nem a melled bámulja. Aki tudja, hogy végig simítani az arcod több, mint egyből ágyba vinni. Aki nem álltat hamis ígéretekkel, mert tudja mit akar. A csillagokat pedig nem lehazudja, hanem lehozza neked!
Normális férfit akarsz magad mellé, de ha szembe találod magad egy igazi férfivel, megfutamodsz?! Nem tudsz mit kezdeni a helyzettel! Valahol érthető, az udvarlást és a kedves szavakat flörtnek veszitek, mert nem megszokott. 
Nyisd ki a szemed, és tanuld meg értékelni azt, aki így bánik veled. Ha megtaláltad, ne engedd el soha és légy rá büszke! Viszont, ha nem tudod értékelni egy igazi férfi értékeit. A végén csak egy játékszer lesz belőled, akivel csak játszadoznak. Senki nem akar a lelkedig látni, szeretni főleg nem. Könyörögnöd kell majd, hogy valaki játszon veled csak, hogy érezd valakinek kellesz!

 

movie-still-dear-john-10682802-2500-1667.jpeg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr5712402247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása