2016. január 11. 19:18 - daniellace

Nők akik beletörődnek...

Nők akik beletörődnek sorsukba és hosszú éveket pazarolnak egy rossz kapcsolatra pedig nem boldogok. Nem kapják meg a kellő figyelmet szeretetet odaadást igazából SEMMIT, de akkor miért nem lépnek ki?!
Itt jön elő a langyos víz szindróma ugyan is a langyos víz nem elég hideg ahhoz, hogy az ember ki akarjon szállni belőle ezért a legtöbben abban élik le az egész életüket. Elviselik egy férfinek nem mondható ember minden nyűgjét, egy szinte apró boldogság morzsáért csak azért mert, félnek az újtól az ismeretlentől pedig tudják jól, hogy akár még boldogok is lehetnének. A kitaposott ösvény már megszokott és tudja mire számíthat, pedig az új az ismeretlen mindig vonzóbb, főleg ha az a bizonyos kitaposott ösvény már nem mutat újat. Ne féljetek lépni mert, sosem késő kiszálni a langyos vízből, még igazán forró is lehet és meglepődsz, hogy te már el is felejtetted milyen igazán boldognak lenni. Jegyezd meg, hogy a boldogság nem fog az öledbe hullni ha nem teszel érte hisz mindenért tennünk kell. Azért mert szeretsz valakit nem kell elviselned minden rosszat amit tesz! Nő vagy, legyen benned elég büszkeség és dac tovább állni és kiadni az útját egy olyan embernek aki megsem érdemel! Elvárja, hogy mindennap a kedvében járj, legyél szép, első szavára ugorj miközben ő semmit nem tesz érted?! Gondolj bele ha a rossz embert ennyire szereted mennyire fogod a jót?!

A férfi társaimnak pedig annyit mondanék, hogy sose vegyük magától érthetődőnek ha egy Nő mellettünk van az maradni is fog, főleg ha nem kapja meg azt amire vágyik. Ne felejtsük el, hogy egy Nőt nem elég megkapni meg is kell tartani ami már a nehezebb feladat. Mindennap meg kell hódítani és tudatni vele, hogy a nap is érte kel fel és nem a drága ajandékokra gondolok mert azokkal semmit sem érünk el. Azokra a dolgokra gondolok amiket pénzért nem tudunk megvenni és mindennél értékesebbek. Ha nem kapja meg a szeretetetet, odaadást és kellő figyelmet máshol fogja keresni és hidd el nem Ő lesz a hibás.

 big_thumb_0e46bfc75f1f302fbcc2303dd7e54bf8.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr698262504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása