2016. március 05. 19:06 - daniellace

A tökéletes kapcsolat titka

Kezdjük az elején egy kapcsolat mitől is jó, mi az amikor azt mondjuk, hogy igen ez egy nagyon boldog és felhőtlen kapcsolat. Természetesen mindenkinek mást jelent a tökéletes kapcsolat. Tudom azt gondolod, hogy nincs felhőtlen kapcsolat pedig VAN! Nézz magadba gondolkozz egy picit írd le fejben, hogy milyen számodra egy tökéletes kapcsolat. Azon van a hangsúly, hogy "számodra", tökéletes kapcsolat nem létezik ahogy tökéletes ember sem de, számunkra bizony létezik mindkettő. Olyan ember akit szeretünk még a hibákkal együtt is sőt azok nem is hibák hisz ha valakit nem szeretünk eléggé akkor persze, hogy sok benne a hiba nem igaz? Na, ugyan így van tökéletes kapcsolat is, számunkra! De, mitől lesz egy kapcsolat tökéletes? Viták, hullámvölgyek, nézeteltérések mindig is lesznek mondhatni mára már szinte természetes dolognak számít, és lássuk be a nagy viták után még jobb az a bizonyos békülés. Az viszont nagyon sokat számít, hogy oldjuk meg illetve hogyan kezeljük ezeket, az első dolog a MEGÉRTÉS! Mindig meg kell értenünk az adott helyzet okát és miértjét, mi volt az ok ami kiváltotta és miért történt. Amíg nem érted meg a párod a vita hű társad lesz. Amit személy szerint ÉN a legfontosabbnak tartok az az ŐSZINTESÉG. Mindig minden körülmények között legyünk a párunkal őszinték mondjunk el mindent ami bánt, még a legapróbb dolgot is még akkor is ha azt gondoljuk, jelentéktelen. Másképp sosem tudunk kiteljesedni és önmagunk lenni a kapcsolatban. Menjünk tovább, BIZALOM! Nagyon fontos, hogy bízzunk a párunkban hisz mindennek ez az alapja. Ha nem bízom benne nem tudom biztosra, hogy rábízhatom a lelkem és teljesen oda adhatom magam akkor nincs is értelme. Ebből kifolyólag szokott keletkezni a féltékenység és a bebörtönzés illetve tiltás dolgoktól amelyek totál csődhöz vezetnek. Ha egy mód van rá bízzunk a párunkan. Legyünk egyek, amikor a jövőre gondolok nem azt mondom, hogy ÉN ezt és azt csinálom hanem azt, hogy MI csináljuk! Ez azért fontos mert amíg nem éled át, milyen a másiknak, amíg nem fáj neked a fájdalom amit a másikban okozol addig nem tudsz igazán őszintén szeretni. Hogy, mikor szeretünk valakit igazán? Egy másik cikkemben már leírtam most csak annyit mondanék, hogy akkor amikor a másik boldogsága fontosabb mint a sajátunk. Bármit teszünk mindig gondoljunk bele, hogy az fordított esetben nekünk, hogy esne ha ezt megtesszük, nagyon sok kellemetlenségtől mentjük meg a kapcsolatunkat és saját magunkat is. Ha nem vagy megértő, őszinte és nem bízol teljes odaadással sosem tudod milyen az, hogy vele és együtt! Együtt érezni valakivel csak akkor lehet, ha én is boldog vagyok, attól amit benne én okozok. A legjobb kapcsolat az amikor a párom a lelkitársam, szerelmem, legjobb barátom, és legnagyobb bizalmasom egyben!


Sose foglalkozzunk mások vagy az irigy emberek véleményével, adjunk egy adott véleményre de nézzük meg ki mondja! Jegyezd meg, hogy egymásnak élünk és nem másért! Indulj tiszta lappal, a múlt az a múlt azon már változtatni nem tudsz. Tudod, nem az számít, hogy a múltban milyen ember volt csak az, hogy milyen emberré vált mellettünk. Annyit fűznék még hozzá, hogy az mellett tarts ki aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel!

superthumb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://daniellace.blog.hu/api/trackback/id/tr598446940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása